Fake_Emotion.Gr
May 29 2008, 10:37 PM
Sto 22' troei dc enas apo scourge kai o xdr3am zitaei rmk!
To game einai idi sta misa kai rollarei kanonika kai by the rulles einai playable(4vs5)!
Oi sentinel leme na paiksoume kai ksafnika o xdr3am kai o tsimento leavaroun me to etc thelo...
Dn eimaste eleos...Yparxoun rulles ffs...Ti paizeis gdb an einai na mlkizesai san to eleos???
Ur choise paides...
X-Dr3am
May 29 2008, 10:46 PM
Esy malakizese gia ton APLOUSTATO logo.Oloi sto team me to paidi pou efage dc 8elame remake.To eipame KAI STO ALL OTI 8ELAME OLOI REMAKE alla esy mas egrafes sta @@ sou kanonikotata legontas oti den sas noiazei kai den apofasizoume.To replay to kanw kai egw post gia na fanei to chat kai apo to team giati prwta to eipame sto allies kai meta to anakoinwsame sto ALL.
Nai ekana to leave enw eixame sumfwnisei oti 8elame rmk kai eseis arniosastan legontas oti eiste 5 ara apofasizete.[attachment=1922:LastReplay.w3g]
P.S. kati tupakia san ton fake parakalw na ta mazepsete (ta rune ta brike ola nomizw(tuxaia???),me eirwneutike se kapoia fasi kai to epaize alekos kai kanei pseudi post legontas kiolas "ur choice paides...")
1ntruder
May 29 2008, 11:46 PM
Ακόμη σε περίπτωση leave/dc τότε μπορούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι παίχτες που ήταν στην ομάδα που έμεινε με παίχτη λιγότερο να πουν FF στο all chat και να βγουν χωρίς καμία συνέπεια(η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη).
Ta parapanw sunepagontai oti 8a uparxei h analogh diafora sto Score h oti 8a exoun pesei toulaxiston 3 Barracks."Forfeit Rule
-Σε περίπτωση που υπάρχουν 20 kills διαφορά ή έχουν σπάσει 3 barracks (σύνολικα είναι 6) τότε η ομάδα που χάνει μπορεί να αποσυρθεί/παραδοθεί από το game λέγοντας ΟΛΑ τα μέλη της FF στο all chat. Ακόμη σε περίπτωση leave/dc τότε μπορούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι παίχτες που ήταν στην ομάδα που έμεινε με παίχτη λιγότερο να πουν FF στο all chat και να βγουν χωρίς καμία συνέπεια(η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη)."
sto replay to prwto fenetai na lene oloi out apo tin omada tou leaver...
Fake_Emotion.Gr
May 29 2008, 11:59 PM
Ok,pes oti exeis dikio...
Me katigoreis omos gia mh???Gia poion logo emeina mid solo ???Mipos giati eixa zeus kai tha eperna oti rune evriska gia gang???
Dax to qqdisate ligaki,eixa score 10(!!!!!!!)-3 sto 20' kai etc apla vgainoume,qq,ta eipame e???Ok,gj,cu online!
Btw dn to eipa oso eironika to ekselaves esy to "Thnx gia to tower xdream..."
Perimena tosi ora na pas gia last hit kai eno to rixneis to afineis se mena...Giauto kai ego eipa na se eyxaristiso...
=.=
Prodromaki
May 30 2008, 12:02 AM
Den uparxei kanonas pou na leei, oti sthn periptwsh Leaver h omada tou mporei na parathsei to paixnidi, omws einai den einai komco na upoxrewnoume 4 atoma na pai3oun ena paixnidi me to zori. Efoson den h8elan na pai3oun eprepe na tous afhsete na bgoun kai na mh ftasei kan edw h upo8esh auth. Megala paidia eiste. Tupika pantws o Fake exei to dikio me to meros tou. FF dikaiountai na poun oi 4 mono sthn periptwsh CK/DK >= 20 h Barracks Down >= 3.
P.S. i Auta me to Maphack 8a h8ela na stamathsoun parakalw. Ean kapoios einai toso sigouros pws enas antipalos xrhsimopoiei kapoio Hack, as dei to Replay mia fora me prosoxh wste na to epibebaiwsei kai as kanei ena PM se kapoion Admin gia na to eleg3ei kai o idios. Den einai prepon na allhlokathgoreiste sto Forum...
P.S. ii H sugkekrimenh periptwsh einai 3eka8arh, opote mhn Spammarete adika sto parwn Thread. Eite o Fake 8a epimeinei sto Ban kai tote ton teliko logo exei o Head Admin, eite 8a zhthsei na kleisw to Thread egw kai na mh lhf8ei ka8olou up' ochn mas to Report(makran pio wrimh epilogh imho).
Filika Prodromaki
1ntruder
May 30 2008, 12:16 AM
Hmm.. ok diko m la8os afto pantws iksera k efarmoza toso kairo k to exw kanei k m to exoun kanei polles fores. Etsi opws grafetai fainetai san ane3artito rule oti dld se periptwsi leave/dc oi ipoloipoi 4 an simfwnisoun lene ff k qq giati ama to skefteis alliws dn exei noima gt etsi k alliws an einai diafora sta 20 i barracks down dn xreiazontai k leave gia na poun ff

my mistake apla etsi iksera... tnx for the update
Prodromaki
May 30 2008, 12:25 AM
[offtopic]
QUOTE(xaosos @ May 30 2008, 03:16 AM)

Hmm.. ok diko m la8os afto pantws iksera k efarmoza toso kairo k to exw kanei k m to exoun kanei polles fores. Etsi opws grafetai fainetai san ane3artito rule oti dld se periptwsi leave/dc oi ipoloipoi 4 an simfwnisoun lene ff k qq giati ama to skefteis alliws dn exei noima gt etsi k alliws an einai diafora sta 20 i barracks down dn xreiazontai k leave gia na poun ff
my mistake apla etsi iksera... tnx for the update
Einai apomeinari tou parel8ontos ;p. Paliotera elegan oi kanonismoi, oti xreiazetai na poun ff kai oi 5 sto All(ean upokeitai to paixnidi sthn periptwsh tou Forfeit Rule) kai par' olo pou einai eunohto, pws sthn periptwsh Leaver einai arketa mono 4 ff, anagrafetai ekei gia na apofeugontai oi pare3hghseis.
Filika Prodromaki[/offtopic]
FioReNtiNa-13
May 30 2008, 12:29 AM
[offtopic] Den kserw an den thimame kala egw alla nomizw oti se kapio topic eixe pei paliotera o laris oti se periptosi pou kapios leavare/pesei apo to game,i omada tou mporei na apofasisei an tha sinexisei i oxi epitopou.An isxiei auto as to epivevaiwsi kai o laris edw mia [/offtopic]
LaRIS
May 30 2008, 12:47 AM
Forfeit Rule
-Σε περίπτωση που υπάρχουν 20 kills διαφορά ή έχουν σπάσει 3 barracks (σύνολικα είναι 6) τότε η ομάδα που χάνει μπορεί να αποσυρθεί/παραδοθεί από το game λέγοντας ΟΛΑ τα μέλη της FF στο all chat. Ακόμη σε περίπτωση leave/dc τότε μπορούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι παίχτες που ήταν στην ομάδα που έμεινε με παίχτη λιγότερο να πουν FF στο all chat και να βγουν χωρίς καμία συνέπεια(η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη).
An kapoios pesei tote i omada pou emeine me paixti ligotero prepei na apofasisei an tha meinei i oxi. Den einai katanoito apo to parapano rule? (peite mou na to allakso an ontos to parermineusate)
An opos katalaba, o x-dream kai i omada tou eipan oti theloun na bgoun tote einai kalimenoi.
Prodromaki
May 30 2008, 01:14 AM
[offtopic]Ean to "Akomh" exei thn ennoia tou "epipleon", 8a eprepe na to toulaxiston akolou8ei ena ',' h akoma kalutera na mpei se diaforetikh paragrafo tou Forfeit Rule, wste na diaxwrizetai diakrita apo ton amesws prohgoumeno kanonismo.
P.S. X kai Fake, suggnwmh gia thn akousia parermhneia twn kanonismwn ek merous mou.
Filika Prodromaki[/offtopic]
1ntruder
May 30 2008, 01:20 AM
[offtopic]eipa k egw toso kairo tsatsies ginontai sto channel?

[/offtopic]
steelframe
May 30 2008, 02:33 AM
Apla o ban reporter gia mena einai epieikws vlakas...OXI mono den kserei ta rules, alla den mporw na katalavw ti thelei na apodeiksei paizontas ena game 4v5 apo ta 20 prwta lepta!!Kati tetia tupakia kata tin gnwmi mou exoun provlima ( ston egkefalo sto mualo den kserw). To leei kai monos tu sto 22... an einai dunaton! siga to xrono p perase. Protimotero na pas ena new game 5v5 me kapia ousia, para na paikseis alla 40 lepta anousia kserontas tin kataliksi tu game. ASE p ta rules lene ksekathara oti TO TEAM p xanei ton paixti einai AUTO kai MONO auto p apofasizei an tha sunexisun to game i oxi( an thimamai kala paliotera...to rule dieukrinize oti to game den prepei na exei kseperasei ta 30 lepta , kati p oute twra simvainei.An kanw lathos gia to rule as me diorthwsei kapios)
Anafereis oti sto 20' eixes 10-3! WOW re gosa giauto spastikes toso polu p vgikan?? MIPWS itan i prwti su fora p ta pigenes toso kala kai thixtikes toso? Ante vlaka 15xrono zita siggnwmi, gia na min pw kamia alli leksi.
Ps: Dekto to opio warn apo tus admins, gia to ufos kai to anousio post mou. Exw piei kiolas kai ola me peirazun tetia wra

.
Nemesis_GR
May 30 2008, 03:45 AM
Eleos re paidia dld peftei enas apo ti mia omada kai lene oloi out kai eseis thelete na tous kratisete me to zori na pexoun ena game 5vs4 p den theloun?
Edo den xreiazete rule koinh logikh xreiazete...FFs.
ps.min dwsei kanenas warn ston steel ton efaga
olesg13
May 30 2008, 09:10 AM
MONO dc sto bnet...oute 5v5 den antexeis na paizeis ekei...poso mallon 5v4...tespa den ypirkse kati antikanoniko apla egine pareksigisi gt gia to tipiko tis ypothesis eprepe na zitisete ena ff oi 4 sto all...
p.s.kopste to bnet den teleionei pote 5v5...
Fake_Emotion.Gr
May 30 2008, 09:33 AM
Opos vlepeis ta rulles parermineutikan mexri kai apo admin,kathos ontos to sygkekrimeno simeio einai kapos asafes...Tous xaraktirismous sou mia pou tous akousa kai mia pou tous egrapsa...To game itan mia xara sto 22+an ithelan epaizan(me poly kalo combo kiolas...)alla tespa...
Apo ti stigmi pou dn exo adiko sygnomi dn zitao apo kanenan!Dn eipa to eixa to tromero score i oti spastika apla ithela,opos kai oi sympaiktes,na synexistei to game ffs!SO SIMPLE!!!
Plz kante close to thread giati sto telos tha ksefygoume kai tha leme alla(opos exei ginei kai se allo topic me mena kai ton x-dr3am)!
Thnx for ur time+sorry 4 the inconvinience!
afk_Gia_Xesimo
May 30 2008, 09:43 AM
ireini eimin!!! orea den to egrapsa?
jimania
May 30 2008, 09:49 AM
tsilika to grapses afk
LaRIS
May 30 2008, 10:11 AM
Topic closed.
LaRIS
May 30 2008, 11:32 AM
This issue has been reviewed by the admins and it is considered closed. For any discussions regarding the current thread please post at the General Chat forums.
The GDB admin team
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.