Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Error With Banlist
Dota.gr > Dota.gr's Channels > Banlist > Guides, 'How to' s & Rules
StobByToSayHi
de 3erw ti exei paixtei tis 2 teleutaies meres. alla apo kei pou anoiga panta tin banlist opote empena online eite gia to gdb eite gia local reasons dikous mou ola itan kala. extes pou piga na tin anoi3w mou ebgale to e3is minima :

kamia 10aria erwtimatika stin panw grami, apo katw elege sigkekrimena line:30760 kai apo kato messagetype= chatout. kai de fortwnei tin bl kai etc den leitourgei... dokimasa tin ekana unistall tin 3anaperasa alla tpt pali. dokimasa na tin 3anakatebadssw tin ekana install kai pali . me apotelesma na min exw bl....
NoDiX
[offtopic]vapse to pc kafe kai thapsto sto xwma mazi me tou Thrall...( Tou afk einai sti thalassa...)[/offtopic]

[offtopic]ti na tin kaneis tin bl otan paizeis mono trivia re?[/offtopic]

Sovara twra omws, dokimase na tin kaneis apegatastasi kai na tin ksanakaneis reinstall...
StobByToSayHi
Sovara twra omws, dokimase na tin kaneis apegatastasi kai na tin ksanakaneis reinstall...
[/quote]

too exw kanei re nodix toulaxiston 3 fores.. kai malista tin teleutaia fora tin 3anakatebasa apo to site alla kai pali tpt.... icon_neutral.gif
Prezakl
[offtopic]me ultrex loustikes???[/offtopic]
afk_Gia_Xesimo
oxi? LOUSOU ME ULTREX KAI THA DEIS!!
StobByToSayHi
LOUSOU ME ULTREX KAI THA DEIS!!
[/quote]

sovara twra einai ena arketa simantiko problima.. as mou apanthsh kapios me upeuthinotita mipws me bohthisei kai mena......to ultrex de nomizw na boithaei kai polu.....
NoDiX
[offtopic]dokimases wash and go? icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif [/offtopic]
StobByToSayHi
axxaaxax eleor re....oxi louzomai me mpiras... re sovara mipws o laris i o ilicit pou auta ta pragmata ta 3eroun kalutera apo mena exoun kamia idea?
LaRIS
Den mporo na katalabo ti problima dimiourgithike opos to perigrafeis..... allakses tpt sto pc sou? ekanes kapoio prob egkatastasi pou exei sxesi me internet-connection-modem-lan? den ginetai etsi ksafnika na stamatise na leitourgei...
StobByToSayHi
alla3a modem prin ligo kairo alla kai pali de nomizw na ftaiei auto gt stis arxes leitourgouse kanonika kai me to kainourio modem.. twra de 3erw ti allo mporei na einai. programa oxi den egkatastasa kai dokimasa kiolas na dw mipws den einai sta exceptions tou antivirus alla kai pali tpt. to mono pou borw na sundiasw einai mia diakopi reumatos kai meta telos. an kai auto exei kamia sxesi....
LaRIS
Koitakses to firewall apo to kainourio modem kai ta ports?
zookeeper
Kai se mena to idio symvainei paides...
StobByToSayHi
yy kai ta 2 einai kanonika. opws thaprepe na einai....

ti skalwma kai auto ....
LaRIS
Einai epilegmeno to modem/router sou stis rithmiseis tis blist?
StobByToSayHi
apo oso 3erw nai. d epeira3a kati.. alla de 3erw kai ti akrivws prepei na kanw setup. alla opws eipa mexri prin 4-5 itan kanonika...:S
LaRIS
Den ksero ti na po.... den mporo na skefto kati allo pou mporei na ftaiei.
StobByToSayHi
crap ;/ .... tespa tha ta 3anatsekarw ola . kati tha brw oti ftaiei kai sto telos tha tin ftia3w. den uparxei periptwsi. thanks pantws se olous gia tis idees tous kai ta pithana pragmata pou na min leitourgoun swsta etc wste na min douleuei i banlist.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc. Nulled by KonstaLXXX