Greek Dota Banlist

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topic
> Ban Request 4 (accepted)(FINAL)
Kormoranos
post Feb 25 2008, 05:46 AM
Post #1

Banshee

Group: Members
Member No.: 561
Bnet acc: Kormoranos

Attached File  traxex_yurnero.w3g ( 672.21k ) Number of downloads: 10

Traxex noobplaying katholi tin diarkeia tou game me apokorifwma tin stigmi pou spane to 3lvl tower sto mid kai auti einai panw kai pusharei (pragmatika geloia katastasi) kai allo ena margaritari tou itan to bottle stin traxex... Asxoliasto...

O yurnero ekane leave (eimai sigouros dioti autos pou itan dipla tou prin apo ligo zitise na vgoume enw emeis diafwnousame, profanws giati ithele na kanei kati allo anti na sunexisei to vareto game pou eixe, kathws kai i ench (o filos tou yurnero) kai o yurnero htan oi komparsoi tou antipalou team).

H Naga meta perisis eukolias otan leavare o yurnero phre ta items tou... Kai ekei to game xathike afou pleon killare me tin idia eukolia pou pire ta items

Telos postarw kai emena gia bad manners opws eipe i traxex kata tin diarkeia tou game. Kai eipa na tou kanw to xatiri na min kourazetai kiolas...
Twra an i eristikotita einai reason gia ban dekto...

This post has been edited by Kormoranos: Feb 25 2008, 06:11 AM

--------------------

Το χειρότερο με αυτούς που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα είναι οτι νομίζουν οτι ξέρουν τα ίδια με εμένα...
Go to the top of the page
+Quote Post
NoDiX
post Feb 26 2008, 08:49 PM
Post #2

Pit Lord

Group: VIP
From: Thessaloniki
Member No.: 7.715
Bnet acc: NoDiX
Bnet clan: GDE
GGC acc: NoDiX

Exoume kai leme...

O yurnero efage poini gia dc... Den ekane leave... Ekana suggest to replay egw prosopika kai to system evgale "disconnected"

Gia tin naga kai to an pire ta items tou Yurnero den to ksero... An tou to epetrepse olo to team tou tote exei to dikaioma na ta parei...

Apo kei kai pera to provlima den itan toso oti isoun eristikos se olo to game Kormoranos alla to oti ekane astamatito flame... Logo aytou eisai banned gia 2 vdomades...

Oson afora tin traxex twra... To bottle den einai asximo se kanena hero... An mazeyeis rune kai paikseis ligo eksypna perneis kill eykola...Apo kei kai pera oson afora to noobplay...
1)Epaize auto attack

2)to lothars kalo item alla poly asximi epilogi sto sygekrimeno game apenanti se Doom kai Naga. (ektos an tin ora pou se ekane dixtaki isoun toumpano apo hp, alla DEN)

3)imo i traxex eprepe na allaksei lane (apenanti se naga yurnero den mporei na kanei kai polla)

4)pige kai evgale HoM sto 35 (dld 2000 gold tzampa)...

5)Sto DotA replay fanike oti den evales ulti katholou... Epaize aura stats kai synexises me silence stats...

6)Frost arrow evales sta 18 lvl gia 1i fora... OMG dld pws perimenes na pareis kill xwris frost? icon_eek.gif

7)Farmares sxedon se olo to game... anti na pas kana gang (alla pws na pas gang otan den vazeis frost)

9)Ekanes pou ekanes tin patata kai pires flaski xwris fysika na valeis oute mia fora mesa rune, to poulises kai sta 10 lvl...

10)Me to game pou ekanes anagases ton Kormorano na katafygei se flaming kai na faei kai aytos ban paroti epaikse kala me gegonos oti eixe lag kai itan -1 apo sena...

11)farm farm farm farm flaskia flaskia flaskia

Synopsizontas:

1)Kormoranos ban gia 2 evdomades opws anaferoun ta rule se periptwsi flaming
2)DarkAngel(mpv) ban gia 2.5 mines gia noobplay (0 teamwork, mono farm)

Se toso kairo exete dikaioma na zitisete unban...

--------------------

You wanna see fake and master naked?and 13ex crying above them? The winner will become someone's friend... CLICK HERE
+Quote Post
mpv
post Feb 26 2008, 10:39 PM
Post #3

Peon

Group: Members
Member No.: 7.913
Bnet acc: Darkangel(mpv
Bnet clan: NONE
GGC acc: NONE

hi,

bottle prwti fora pira na dw ti kanei.

noobplay?

oloi exoun bad games,i alithia ine oti i8ela na paiksw pio solo k isws to mono pou ekana tragiko htan na kanw click to tp sto tower mesw minimap anti gia kapoio ktirio gia na help tous allous,ekana rush sto tower me ti logiki oti 8a prolavw na toxo down prin mpoun la8os mou,na sou post ego 10321323 games gdb pouxw paiksei kala?

Den eimai dota expert i liwnw ime pio casual alla oxi gia eleos,sunh8ws paizw kala,se auto to lew k gw oti den epaiksa kala oute omadika, aksizei ban auto? 6 wra to prwi paizame k dld

an aurio dw kapion pou einai kai mod na paizei xalia i na trwei 0-10 , i na kanei oti build 8elei kai na paizei entelws egwistika prepei egw na ton ''karfwsw'' epeidh exasa? auta ginontai sunexws kai dhstuxws giamena i dikh mou periptwsi itan oti xeirotero den aksizei omws ban exw k mia ''prouphresia'' sto gdb,paizw xronia den eimai neos,kai oudepote ipirkse problem para mono mia fora pou ksexasa to logo k gia ton opoion eixa zitisei k to prwto mou unban,auto omws para htan ... out

8a sumfwnisw oti den epaiksa kala kai egwistika-0 team play,ulti eixa pados , arrow den evala silence arga y,la8h

8a se parakalousa na tsekareis ligo auto to replay kai na mou peis an eimai toso aisxos kai 0 team player,einai ligo all round auto to replay: http://rapidshare.com/files/95208934/Morph...ormojo.w3g.html
des kai pes,sunh8ws paizw etsi,mporei me ligotera i me perisotera kills analogos to hero kai idiws teamplay,spania malakizomai kai sunh8ws otan mou lene me kalo tropo oxi opws o kormoranos amesws akouw k prospa8w gia to team

tespa bye den 8a zitisw unban and den ginw twra unban giati einai adiko ,2 vdomades autos ban ego:P hf
darkangel

This post has been edited by mpv: Feb 26 2008, 10:42 PM
+Quote Post
NoDiX
post Feb 27 2008, 06:42 PM
Post #4

Pit Lord

Ta milisame kai BN kai paradextikes oti tha ekanes ban kai ton eyato sou...Den diafwno oti apla mporei na itan ena kako game, alla ta items kai ta skill dilonoun kati...Isoun pragmatika poly mannered atomo kai elpizw na min ksanaginei kati paromoio...

--------------------

You wanna see fake and master naked?and 13ex crying above them? The winner will become someone's friend... CLICK HERE
+Quote Post
NoDiX
post Feb 27 2008, 06:43 PM
Post #5

Pit Lord

This issue has been reviewed by the admins and it is considered closed. For any discussions regarding the current thread please post at the General Chat forums.

The GDB admin team

--------------------

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2010 - 06:33 PM

subBlack shadows and light edition © 2007 - DreamCaster
Original subBlack phpbb2 style by spectre